De små praktiske tricks – sundhedsdesign

Den her stige har fået mig til at bade mere. Jeg bor ved Lillebælt, men tæt på et område med mere havn og mole end strand. Derfor har jeg ikke badet så meget uden for sommerferiesæsonne. Men det gør jeg nu, og det er ikke fordi jeg har været mere viljestærk eller mere beslutsom end jeg plejer. Det er på grund af stigen.

Vores valg er nemlig langt hen ad vejen bestemt af de muligheder der er tilgængelige, og ja, det være begrænsende, men mest synes jeg, vi skal huske, at det er en kæmpe ressource. Der ligger så meget guld og venter i vores omgivelser.

Et studie fra SDU, som blev offentliggjort for nyligt, viser, at kommuner med mange idrætsfaciliteter har flere aktive borgere end andre kommuner. Det er jo næsten […]

De små praktiske tricks – sundhedsdesign2020-09-04T08:51:16+00:00

Hjemmelavet økomysli og en hyldest til A38

Det er ikke af princip men af nød, at jeg laver min egen mysli. Jeg har meget få principper, når det angår mad. Jeg forsøger at spise sundt og fornuftigt uden for meget af det usunde, men jeg har ikke mange regler. Jeg bager selv brød, fordi det smager bedst (og nogle gange gør jeg ikke, fordi der ikke er tid), og så laver jeg min egen mysli til min A38. Og dét med myslien er et princip jeg meget nødig afviger fra. Jeg har ikke kunnet finde en god og sund mysli, med det rigtige knas, i butikkerne, så jeg laver min egen, og den er nem. Målene er cirka – man kan sagtens putte flere kerne i, hvis man synes.

Og så vil jeg gerne give min varmeste anbefaling […]

Hjemmelavet økomysli og en hyldest til A382019-05-03T10:40:57+00:00
Go to Top