• Velkommen!

  Netfysioterapeuten er drevet af mig, Sara Stubgaard-Schmidt, fysioterapeut, sociolog, normkritiker og drevet af et ønske om at hjælpe andre til et liv med mere bevægelse.

  Fysioterapien kan det særlige, at den forener videnskab om smerter, kropsbevidsthed, mental sundhed og fysiske sundhed i en samlet masse. Sammen med sociologiens fokus på adfærd, relationer og omgivelser giver dét et ideelt udgangspunkt for at ændre et liv fra hektisk til ligevægtigt, fra stillesiddende til aktivt.

  Kroppen er vores hjem. Vi skal bo godt i den. Og vi skal bruge den, for det er dét den kan. Den er designet til bevgelse. Men den har ogs brug for restitution og pauser, og det skal vi ogs huske.

  At f bde pauserne og bevgelsen er svrt for mange. Og derfor hjælper vi mennesker til en hverdag med mere bevægelse. Det gør vi ved at arbejde med adfærd, omgivelser og kropslighed. Det er i spændet mellem de tre, at du kan vinde kontakten til din krop tilbage og få et liv med bevægelse.

  Alle liv er forskellige, og det er menneskers lyst til og mulighed for bevægelse også. Dit liv med bevægelse er dit, og det skal ikke nødvendigvis ligne de andres.

  Derfor designer vi workshops der klæder dig på til at skabe dit eget liv med mere bevægelse.

  Jeg har arbejdet som fysioterapeut på sygehus og på klinik, og jeg har i flere år undervist på fysioterapeutuddannelsen og medicinstudiet og gør det stadig.

 • Du kan se hele mit cv her.